Waar & wanneer

Vakbeurs Openbare Ruimte 2020
30 september & 1 oktober
Jaarbeurs Utrecht
Hal 2, 3 en 4

Op beide dagen is de beurs geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Toegang is gratis.
Registreer hier voor uw bezoek.

COVID-19
Op dit moment lijkt het erop dat de beursdatum 30 september - 1 oktober 2020 'veilig' is. Met aangescherpte hygiënemaatregelen en slimme aanpassingen gaat Vakbeurs Openbare Ruimte dus door. Uiteraard zijn ook wij daarbij wel afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, berichten wij u daarover.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
De Jaarbeurs is verreweg het makkelijkst te bereiken vanaf Utrecht Centraal. Met 5 minuten lopen staat u op de beursvloer!

Parkeren Jaarbeurs
Rondom de Jaarbeurs zijn meerdere parkeergelegenheden, waarvan P4 (navigatie: Truus van Lierlaan 1, Utrecht) het dichtst ligt bij de beurshallen 2, 3 en 4 waar de Vakbeurs Openbare Ruimte is. Voor meer informatie over parkeren en tarieven klik hier.

Parkeren Transferium Westraven
Vlak buiten de A12 ligt parkeergarage Transferium Westraven. Vanuit hier gaat een pendeldienst naar het centrum die ook stopt bij de Jaarbeurs. Voor € 5,00 kunt u een dag parkeren en gebruik maken van de pendeldienst. Voor meer informatie over Transferium Westraven klik hier.

Vakbeurs Openbare Ruimte - Jaarbeurs Utrecht
Al mijn leveranciers staan op deze dag bij elkaar. Daarnaast is het een plek waar je collega's op een natuurlijke wijze kan ontmoeten.

Bezoeker editie 2019