Waar en wanneer?

Jaarbeurs hallen 2, 3, 4 | 27-28 september 2017

De Dag van de Openbare Ruimte vindt plaats de Jaarbeurs Utrecht.

Adres
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
www.jaarbeurs.nl

Beurs open
Woensdag 27 september: 10.00u - 17.00u
Donderdag 28 september: 10.00u - 17.00u

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
De Jaarbeurs is verreweg het makkelijkst te bereiken vanaf Utrecht Centraal. Met 5 minuten lopen staat u op de beursvloer!

Parkeren Jaarbeurs
Rondom de Jaarbeurs zijn meerdere parkeergelegenheden, waarvan P4 (navigatie: Truus van Lierlaan 1, Utrecht) het dichtst ligt bij de beurshallen 2, 3 en 4 voor de Dag van de Openbare Ruimte. Voor meer informatie over parkeren en tarieven klik hier.

Parkeren Transferium Westraven
Vlak buiten de A12 ligt parkeergarage Transferium Westraven. Vanuit hier gaat een pendeldienst naar het centrum die ook stopt bij de Jaarbeurs. Voor € 5,00 kunt u een dag parkeren en gebruik maken van de pendeldienst. Voor meer informatie over Transferium Westraven klik hier.

Natuurlijk zijn er kluisjes

Voor uw laptop en andere waardevolle spullen zijn er kluisjes. U vindt ze naast de ingang bij hal 2 en bij hal 3. Handig voor als u met de trein komt en om uw waardevolle spullen niet in uw auto te hoeven laten.

Beursvloer Dag van de Openbare Ruimte Jaarbeurs Utrecht

Contact

Marc de WinterExpoProof

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

Al mijn leveranciers staan op deze dag bij elkaar. Daarnaast is het een plek waar je collega's op een natuurlijke wijze kan ontmoeten.

Bezoeker editie 2016