Samen sparen voor meer bos

Benieuwd hoe uw bedrijf kan helpen om de wereld weer groener te maken? Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte kan bos gedoneerd worden aan Trees for All (stand 2.3.27), een goed doel dat sinds 1999 wereldwijd bomen plant. ExpoProof, de organisator van deze beurs gaat u voor met een startdonatie van 600 bomen, waarmee gespaard wordt voor het 'Vakbeursbos'. De bomen zullen in Houten geplant worden en in Bolivia. Doet u ook mee?

Trees for All plant bossen wereldwijd om te zorgen voor een gezonde aarde. Dat doen we met donaties van bedrijven, organisaties en particulieren. Stichting Trees for All is opgericht in 1999 en heeft het CBF-keurmerk voor goede doelen. Met uw bijdrage gaan we verdere opwarming van de aarde tegen, herstellen we natuur en verbeteren de leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden. Check ons filmpje.

Hoe doet u mee?
Kom naar de stand van Trees for All en geef uw donatie door. Uw donatie is BTW-vrij en fiscaal te verrekenen. Wilt u partner worden van Trees for All? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wat krijgt u voor uw donatie?
U ontvangt een digitaal certificaat op (bedrijfs-)naam die u kunt delen met uw medewerkers, klanten en of collega's. Bedrijven of organisaties die een donatie doen van meer dan 500 euro worden vermeld op de website van Trees for All en gedeeld in sociale media. Kijk voor meer informatie op www.treesforall.nl of volg ons op twitter: @TreesForAll

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met onze adviseur duurzame bedrijfsontwikkeling Annet van Eerden, Annet.van.eerden@treesforall.nl of tel 06 3839 5604