Deelnemen als exposant

Boek uw stand

Beursvloer Dag van de Openbare Ruimte Jaarbeurs Utrecht

Als u op zoek bent naar een slimme, rendabele en gemakkelijke manier om met nieuwe klanten in contact te komen, boek dan een stand op de vakbeurs waar iedereen komt die beroepsmatig met openbare ruimte bezig is. U kunt vanaf nu een stand boeken voor deelname in 2017.

De beursvloer biedt plaats voor bedrijven met producten en/of diensten die vallen binnen één of meer van de volgende sectoren: spelen, licht, groen, straatmeubilair, bestrating, ondergronds, landschapsarchitectuur & ontwerp en advies & beheer.

U boekt al een 12m2 stand voor € 2.495,-. Bij deelname zijn standwanden, vloerbedekking, lunchpakket (2 per beursdag per 12m2), koffie, thee en fris, parkeerkaart en wifi inbegrepen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, vul dan het formulier in voor informatieaanvraag. Bent u al overtuigd dat u wilt deelnemen, boek dan uw stand of stamtafel.

Beursvloer Dag van de Openbare Ruimte Jaarbeurs Utrecht

Contact

Sjoerd VeldboerExpoProof

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

Prima beurs door de aanwezigheid van veel bedrijven die wij binnen gemeenteland voor de vele vakdisciplines nodig (kunnen) hebben.

Bezoeker editie 2016

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."