Deelnametarief

Ervaring van een exposant

Roderick de Wit, eigenaar Straatbeeld Online nam als startup deel aan editie 2017 van de beurs en vertelt over zijn ervaringen. De Wit: "De sfeer tijdens de beurs hebben wij als erg positief ervaren. We hebben de bezoekers in de gangpaden actief aangesproken. Vrijwel iedereen was bereid om naar ons verhaal te luisteren."

Om het maximale uit de deelname te halen, is er van tevoren geïnvesteerd in goed standmateriaal. De Wit: "Door gebruik te maken van de Scan App konden contactgegevens van bezoekers eenvoudig worden opgeslagen. Dat scheelt veel tijd, minder kans op foutieve notaties en gegevens voor opvolging zijn direct beschikbaar."

Uiteindelijk zijn er meer dan 40 leads genoteerd, die hebben geleid tot deelname aan een aanbesteding. Straatbeeld Online heeft deze ook gewonnen. Een uitstekende beurservaring voor een startup!

Boek uw stand

Beursvloer Vakbeurs Openbare Ruimte Jaarbeurs Utrecht

Als u op zoek bent naar een slimme, rendabele en gemakkelijke manier om met nieuwe klanten in contact te komen, boek dan een stand op de vakbeurs waar iedereen komt die beroepsmatig met openbare ruimte bezig is.

De beursvloer biedt plaats aan bedrijven met producten en/of diensten die vallen binnen één of meer van de volgende sectoren:

  • Sport, Spel & Recreatie
  • Licht
  • Groen
  • Straatmeubilair
  • Bestrating
  • Ondergronds
  • Landschapsarchitectuur & Ontwerp
  • Advies & Beheer

U boekt al een 12m 2 stand voor € 2.495,-. Bij deelname zijn standwanden, vloerbedekking, lunchpakket (2 per beursdag per 12m2), koffie, thee en fris, parkeerkaart en wifi inbegrepen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, vul dan het formulier in voor informatieaanvraag. Bent u al overtuigd dat u wilt deelnemen, boek dan uw stand.

Beursvloer Vakbeurs Openbare Ruimte Jaarbeurs Utrecht

Contact

Michiel NoordzijSales

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

Het goede aan deze beurs is dat de gehele actieve wereld van aanbieders en partijen in Nederland m.b.t. openbare ruimte te ontmoeten is.

Bezoeker editie 2017

De beurs heeft een doelgericht publiek van gemotiveerde professionals.

Exposant editie 2017

Laagdrempelig, goede promotie, persoonlijke benadering van de organisatie naar deelnemers (het gevoel van thuiskomen).

Exposant editie 2017