Deelname & tarieven

Alles in één overzicht

De beurs is een slimme, rendabele en gemakkelijke manier om in contact te komen met nieuwe klanten die allen beroepsmatig met openbare ruimte bezig zijn. In de brochure krijgt u een volledig overzicht van:

  • Doelgroep
  • Tarieven
  • Deelnamemogelijkheden
  • Beursidentiteit

Bekijk de brochure >
Reserveringsformulier >

Ruim 6.500 openbare ruimte professionals in 2019.

Het meerendeel van de beursbezoekers heeft een ambtelijke functie, bijvoorbeeld als beleidsmaker of adviseur bij een provincie of gemeente. Op de beurs bereik je tevens veel ingenieurs- en adviesbureaus, beheerders, landschapsontwerpers, stedenbouwkundigen, aannemers, diverse marktpartijen, en studenten.

Totaal-evenement met 8 sectoren

Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland, en we groeien nog steeds ieder jaar! De beursvloer biedt een allesomvattend aanbod en hanteert de volgende 8 sectoren:
Sport, Spel & Recreatie, Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Bouw & Infra, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Deelname in 2020

Voor €2.750 kunt u al deelnemen als exposant. Heeft u interesse in deelname? Laat het ons snel weten, zodat u ruime keuze heeft uit de beschikbare standplekken.

Contact

Sjoerd VeldboerExpoProof

Enthousiast, persoonlijk en no-nonsense. Sjoerd weet als geen ander hoe standhouders het meeste uit hun beursdeelname kunnen halen. Benieuwd of uw organisatie matcht met de beurs? Hij kan het u vertellen.

Bijzonder veel interessante bezoekers en mede-exposanten gesproken, waar hopelijk mooie samenwerkingen uit ontstaan.

Emile Hoogterp - Ingenieursbureau Westenberg (2019)

Goede verdeling van diverse klanten. Leuke sfeer en mooi opgezet.

Sabine van Keulen - Herenbos (2019)

x

Gaat u ook mee naar België?