Deelname en tarieven

Ruim 6.500 openbare ruimte professionals in 2019

Het meerendeel van de beursbezoekers heeft een ambtelijke functie, bijvoorbeeld als beleidsmaker of adviseur bij een Provincie of gemeente. Op de beurs bereik je tevens veel ingenieurs- en adviesbureaus, welke de twee na grootste groep bezoekers zijn. Daarnaast treft u, onder meer, diverse marktpartijen, beheerders, landschapsontwerpers, stedenbouwkundigen, aannemers en studenten op de beursvloer.

Totaal-evenement met 8 sectoren

Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland, en we groeien nog steeds ieder jaar! De beursvloer biedt een allesomvattend aanbod en hanteert de volgende 8 sectoren:
Sport, Spel & Recreatie, Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Ondergronds, Landschapsarchitectuur & Ontwerp, Advies & Beheer.

Deelname in 2020

Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de editie van 2020. Heeft u interesse in deelname, of weet u al dat u een plekje gaat boeken? Laat het ons snel weten, zodat u ruime keuze heeft uit de nieuwste beschikbare standplekken.

Beursvloer Vakbeurs Openbare Ruimte Jaarbeurs Utrecht

Contact

Marc de WinterExpoProof
De beurs is goed georganiseerd. De diversiteit en het aantal standhouders maken het de moeite waard om de verplaatsing te doen.

Bezoeker editie 2019

De sfeer is altijd erg goed. We hebben bijzonder veel interessante bezoekers gesproken, waar hopelijk mooie samenwerkingen uit ontstaan.

Exposant editie 2019