Deelname & tarieven

Uw deelname en de COVID-19 situatie

Op dit moment lijkt het erop dat de beursdata van Vakbeurs Openbare Ruimte 'veilig' zijn. Maar ook wij zijn afhankelijk van de door de overheid opgelegde richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie en kunnen dus nog niet 100% garanderen dat Vakbeurs Openbare Ruimte 2020 doorgaat. Mocht het onverhoopt zo zijn dat de beurs niet zou plaatsvinden op 30/09 en 01/10 dit jaar, dan nemen we geen enkel risico en zullen Vakbeurs Openbare Ruimte een jaar doorschuiven. In dat geval blijft uw standreservering geldig voor de editie in 2021 en factureren wij niet voor de editie in 2020 die dan zou vervallen. Kortom, u kunt met een gerust hart uw stand reserveren voor de eerstkomende editie van Vakbeurs Openbare Ruimte.

Totaal-evenement met 8 sectoren

Vakbeurs Openbare Ruimte is de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. De beursvloer biedt een allesomvattend aanbod en hanteert de volgende 8 sectoren:
Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Sport - Spel & Recreatie, Licht, Bouw & Infra, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Gemeentelijke bezoekers uit heel Nederland

Beursbezoekers komen uit heel Nederland en hebben grotendeels een ambtelijke functie, bijvoorbeeld als beleidsmaker of adviseur bij een provincie of gemeente.

Op de beurs bereikt u tevens veel ingenieurs- en adviesbureaus, beheerders, landschapsontwerpers, stedenbouwkundigen en aannemers.

Op de kaart ziet u in groen de gemeenten waar bezoekers van Vakbeurs Openbare Ruimte vandaan komen.

Deelnemen in 2020

Voor €2.750 kunt u al deelnemen als exposant. Heeft u interesse in deelname? Reserveer dan hier uw stand. Wilt u liever eerst meer weten over de mogelijkheden, vul dan het formulier informatieaanvraag in of neem contact op met Sjoerd Veldboer:

Contact

Sjoerd VeldboerExpoProof

Enthousiast, persoonlijk en no-nonsense. Sjoerd weet als geen ander hoe standhouders het meeste uit hun beursdeelname kunnen halen. Benieuwd of uw organisatie matcht met de beurs? Hij kan het u vertellen.

De beurs staat in de sector echt bekend als dé beurs waar je geweest moet zijn. De beurs heeft écht een naam opgebouwd. Die bekendheid en de associaties die erbij horen zorgen ervoor dat je altijd aanwezig wilt zijn als standhouder. Je ontmoet hierdoor altijd bestaande klanten in de sector, maar weet ook zeker dat je mensen kunt treffen die potentie hebben om klant te worden.

Exposant editie 2019