Antea Group

Een wereld vol mogelijkheden!

Prettig wonen, werken, reizen en recreëren kan alleen als we grip krijgen op ruimte. Antea Group is daarom actief op het gebied van stedelijke ontwikkeling, mobiliteit, bouw en vastgoedzaken tot landelijk gebied, water, milieu, veiligheid, sport en recreatie. Dat doen we in Nederland, maar ook internationaal. Onder de naam Oranjewoud groeiden we uit tot een veelzijdig en onafhankelijk partner voor bedrijfsleven en overheid. Als Antea Group zetten we deze expertise ook mondiaal in.

Beheer is een uitdaging
In deze tijd van innovatie, participatie en klimaatadaptatie is het voor gemeenten dé uitdaging om de openbare ruimte leefbaar en veilig te houden. Een opgave die vraagt om een nieuwe kijk op beheer: prestatiegericht, integraal, risicogestuurd en op basis van (realtime) data. Marktleider Antea Group combineert optimaal beheeradvies met het managen van data en geo-informatie. We bieden innovatieve oplossingen voor het efficiënt inwinnen, organiseren en ontsluiten van data en geo-informatie. Met adequaat beheeradvies en de krachtige beheersoftware GBI dragen we bij aan een goede en leefbare buitenruimte.

Duurzame ambitie
Antea Group wil een toonaangevend partner zijn bij het ontwikkelen en toepassen van duurzame en integrale oplossingen in onze leefomgeving.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid door onze kennis in te zetten voor een volhoudbare toekomst. Vol trots en met plezier.

Standnummer

4.3.42

Sectoren

Advies & Beheer