Het Plein

Ook dit jaar kan u tijdens de beurs weer een bezoekje brengen aan Het Plein. Voor het tweede jaar op rij hebben de inrichters er een echte ontmoetingsplaats van gemaakt.

Compleet met een vloer van gebakken straatbakstenen, beton en halfverharding. Opnieuw met natuurstenen watertafels met bedriegertjes, een natuurstenen bank, houten meubilair, fleurige beplanting en zes bomen, lijngoten en Putkasten. Kortom, alles wat een volwaardig plein nodig heeft. Het Plein wordt ontworpen in samenwerking met de beroepsverenigingen NVTL en BNO en biedt bezoekers een zo realistisch mogelijke omgeving van hoogwaardige innovaties.

Op Het Plein staat de opwaardering van de kwaliteit en vakmanschap in de openbare ruimte centraal. Hierbij wordt vooral gekeken naar de beste keuzes met op lange termijn de meest optimale “cost of owner ship" voor de gemeente en opdrachtgever.

Dit jaar is er bij de keuze van de materialen, het ontwerp en de visie extra nadruk gelegd op het creëren van de juiste sfeer. Het is een plaats om even te vertoeven en in een rustige aangename setting mensen te ontmoeten. U kan er zelfs genieten van een echte Italiaanse koffie, ter plaatse verzorgd door een barista met zijn Piaggio.

Het is een plaats waar u op een drukke beursdag moet en wil komen en tevens even zal willen blijven.

Het Plein bevindt zich in Hal 4 op stand 4.4.20. Aangesloten partners van Het Plein:

Steenbakkerij Vande Moortel 4.3.09
Natuurgevelsteen 4.3.10
Drain Design Construct 4.3.12
Falco 4.3.16
PUTkast 4.3.20
Tomaello 4.3.22
Zorgeloos Groen 4.3.24
Metten Stein+Design 4.4.09
SmitsRinsma 4.4.10
ecoDynamic 4.4.15
Rots Maatwerk 4.4.19
Aquaco 4.4.23
De Enk Groen& Golf 4.4.24
NVTL 4.4.20
BNO 4.4.20

Bekijk de website voor meer informatie www.hetorplein.nl.