Groenkeur Tours

Groenspiratietour

Op beide beursdagen organiseert Stichting Groenkeur wederom de Groenspiratietour. Deze tour voert u langs exposanten die in een korte pitch vertellen over actuele en zeer uiteenlopende (groen)onderwerpen.

De Groenspiratietours starten om 11:00 en 13:00 uur bij de informatiekiosk in hal 2.

Bomen- en Plantentour

NIEUW dit jaar is de Bomen- en Plantentour. Deze tour voert u langs bedrijven die op een duurzame wijze bomen en vaste planten kweken en hiermee invulling geven aan het inkoopcriterium 'maatschappelijk verantwoord inkopen'. Dit betekent dat de overheid niet alleen let op de prijs van wat zij koopt, maar ook op de effecten op milieu en sociale aspecten.

De Bomen- en Plantentour start op beide beursdagen om 12:00 en 14.00 uur. Vertrekpunt is de informatiekiosk naast de entree in hal 2.

Per tour zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vergeet dus niet om u direct aan te melden bij uw beursregistratie.

​Smoothiebar

Dit jaar gaat Stichting Groenkeur voor groen én gezond! Niet alleen qua leefomgeving, maar ook qua gezondheid. In stand 2.1.54 praten zij graag met u verder onder het genot van een smakelijke en gezonde, groene smoothie.

Stichting Groenkeur vindt het belangrijk dat naast groenprofessionals ook opdrachtgevers thuis zijn in het groen. Een omgeving waarin zij zichzelf prettig voelen, maar bovenal waarvoor zij de juiste keuzes kunnen maken om burgers een fijne, gezonde en duurzame leefomgeving te bieden.