Waarom bezoeken

Onmisbaar voor openbare ruimte professionals

Bespaar zeeën van tijd
Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

Meer dan 90 lezingen
Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leert u in een inspirerende omgeving alles over de laatste trends en ontwikkelingen.

Alle denkbare producten en diensten
De beurs onderscheidt zich door het allesomvattende aanbod. Alle denkbare producten en diensten voor openbare ruimte komen aan bod. Klik op de sectoren voor meer informatie: Sport, Spel & Recreatie, Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Ondergronds, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Volledig verzorgd
Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. Er wordt de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. Jaarbeurs is bovendien zowel met de auto als met het openbaar vervoer erg makkelijk bereikbaar.

Beleef innovatie bij bijzondere initiatieven

De Groene Stad
De Groene Stad is een plek waar u alle ontwikkelingen omtrent groen en duurzaamheid kunt ervaren. U vindt er een kennisplein waar kennisinstellingen hun kennis delen en vragen beantwoorden. In de Collegezaal vindt u lezingen over alles wat te maken heeft met groen, innovatie, gezondheid en wetenschap.

Plein Bordeaux
Ons huidige klimaat zal in de toekomst volgens het KNMI gaan lijken op dat Zuid-Frankrijk. Plein Bordeaux is een initiatief van bedrijven die zich bewust zijn van de noodzaak van klimaatadaptatie. Ieder bedrijf heeft zijn eigen toepassingen voor dit thema. Dit sfeervolle plein is resultaat van deze samenwerking.

Ondergrondse ervaring
De ondergrond biedt kansen op het gebied van stedelijke vernieuwing, groen, water, energie, klimaatbestendigheid en citymarketing. Dit zorgt voor een uitdaging waar we met zo veel mogelijk stakeholders aandacht aan moeten besteden. Hoe, wat en waarom? Dat ervaart u tijdens een bezoek aan de belevingsstraat van de Ondergrond.

Het Plein: vakmanschap en kwaliteit
Op Het Plein (stand 4.4.20) ervaren bezoekers een realistisch nagebootste ontmoetingsplek in de openbare ruimte. De initiatiefnemers van Het Plein laten u zien wat er mogelijk is op het gebied van professionele en duurzame inrichting van de openbare ruimte, waarbij vakmanschap en kwaliteit altijd voorop staan.

Natuurspeelplein
Het is belangrijk voor kinderen om in aanraking te komen met de natuur en lekker buiten te kunnen spelen. Suzanne van Ginniken creëert, met de producten van verschillende partijen, een real-life natuurplein op de beursvloer. Het plein wordt aangelegd door Soontiëns Hoveniers.

Begeleid de beursvloer op

Groenspiratietour
Stichting Groenkeur organiseert de 'Groenspiratie Tour'. Deze tour voert u langs exposanten die u in een korte pitch bijpraten over laatste ontwikkelingen of bijzonderheden in hun specifieke werkgebied binnen de groensector.

Beweegtour
Ga woensdag om 11:30u mee de (beurs)vloer op (no worries, no sweat!) en ontdek stap voor stap hoe een beweegvriendelijke omgeving de leefbaarheid en gezondheid in de stad verbetert. Op interactieve wijze ervaart u hoe de openbare ruime in uw gemeente beweegvriendelijk ingericht kan worden.

Registreer u hier voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Vakbeurs Openbare Ruimte.

Fijne beurs waar (potentiële) opdrachtgevers en -nemers in de openbare ruimte elkaar geheel vrijblijvend kunnen ontmoeten, netwerken, bijpraten en gedachten uitwisselen.

Bezoeker editie 2017