Waarom bezoeken?

Alle denkbare producten en diensten

De beurs onderscheidt zich door het allesomvattende aanbod. Alle denkbare producten en diensten voor openbare ruimte komen aan bod. Klik op de sectoren voor meer informatie: Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Sport - Spel & Recreatie, Bouw & Infra, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Bespaar zeeën van tijd

Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

Lezingen

Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema's en vraagstukken, gegeven door professionals uit het vakgebied. Zo leert u alles over de laatste trends en ontwikkelingen van de openbare ruimte.

Volledig verzorgd

Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis. Er wordt de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. Jaarbeurs is bovendien zowel met de auto als met het openbaar vervoer erg makkelijk bereikbaar.

COVID-19
Op dit moment lijkt het erop dat de beursdatum 30 september - 1 oktober 2020 'veilig' is. Met aangescherpte hygiënemaatregelen en slimme aanpassingen voor het 'nieuwe normaal' gaat Vakbeurs Openbare Ruimte dus door. Uiteraard zijn ook wij daarbij wel afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursbezoek van belang zijn, berichten wij u daarover.

Zicht krijgen op ontwikkelingen. In 'korte tijd' veel zien. Prima gelegenheid om laagdrempelig gesprekken aan te gaan.

Bezoeker editie 2019

Alle producten en diensten onder één dak. Een prettige locatie en sfeer om te netwerken.

Bezoeker editie 2019