Waarom bezoeken

Onmisbaar voor openbare ruimte professionals

Bespaar zeeën van tijd
Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

Lezingen
Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema's en vraagstukken, gegeven door professionals uit het vakgebied. Zo leert u alles over de laatste trends en ontwikkelingen van de openbare ruimte.

Alle denkbare producten en diensten
De beurs onderscheidt zich door het allesomvattende aanbod. Alle denkbare producten en diensten voor openbare ruimte komen aan bod. Klik op de sectoren voor meer informatie: Sport, Spel & Recreatie, Licht, Groen, Straatmeubilair, Bestrating, Ondergronds, Landschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Deze bijzondere initiatieven waren te beleven in 2018

De Groene Stad
De Groene Stad is een plek waar u alle ontwikkelingen omtrent groen en duurzaamheid kunt ervaren. U vindt er een kennisplein waar kennisinstellingen hun kennis delen en vragen beantwoorden. In de Collegezaal vindt u lezingen over alles wat te maken heeft met groen, innovatie, gezondheid en wetenschap.

Plein Bordeaux
Ons huidige klimaat zal in de toekomst volgens het KNMI gaan lijken op dat Zuid-Frankrijk. Plein Bordeaux is een initiatief van bedrijven die zich bewust zijn van de noodzaak van klimaatadaptatie. Ieder bedrijf heeft zijn eigen toepassingen voor dit thema. Dit sfeervolle plein is resultaat van deze samenwerking.

Het Plein: vakmanschap en kwaliteit
Op Het Plein (stand 4.4.20) ervaren bezoekers een realistisch nagebootste ontmoetingsplek in de openbare ruimte. De initiatiefnemers van Het Plein laten u zien wat er mogelijk is op het gebied van professionele en duurzame inrichting van de openbare ruimte, waarbij vakmanschap en kwaliteit altijd voorop staan.

Fijne beurs waar (potentiële) opdrachtgevers en -nemers in de openbare ruimte elkaar geheel vrijblijvend kunnen ontmoeten, netwerken, bijpraten en gedachten uitwisselen.

Bezoeker editie 2018