Waarom bezoeken

Als openbare ruimte uw interessegebied is ..

Vakbeurs Openbare Ruimte Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurshallen 2, 3 en 4 staan op 26 en 27 september 2018 volledig in het teken van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

Innovaties en kennis

Lezingen Vakbeurs Openbare Ruimte Jaarbeurs Utrecht

Vakbeurs Openbare Ruimte biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te halen en te delen en de laatste nieuwe ontwikkelingen te ervaren.

Op de beursvloer staan honderden bedrijven met de allernieuwste producten en diensten. In de lezingzalen worden presentaties gegeven waarbij u de nodige kennis opdoet.

In de gangpaden loopt u collega's en vakgenoten tegen het lijf met wie u ervaringen kunt uitwisselen. En dat alles onder het genot van gratis koffie, thee en fris! Registreer u vooraf om snel de beursvloer op te gaan.

Van onderhoud tot smart cities

De slimme stad

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Registreer u hier voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Vakbeurs Openbare Ruimte.

Vakbeurs Openbare Ruimte Jaarbeurs Utrecht
Fijne beurs waar (potentiële) opdrachtgevers en -nemers in de openbare ruimte elkaar geheel vrijblijvend kunnen ontmoeten, netwerken, bijpraten en gedachten uitwisselen.

Bezoeker editie 2017