Beursbelevingen

Wat is er te vinden op de beursvloer?
Vakbeurs Openbare Ruimte onderscheidt zich door het grote en alles omvattende aanbod. Op de beursvloer en in de lezingen komen alle denkbare producten en diensten voor openbare ruimte aan bod. Op de beursvloer tref je ook meerdere bijzondere initiatieven aan. Deze gebieden behandelen een specifiek onderwerp waarbij beleving of interactie centraal staat. Lees hieronder meer over de highlights van de beurs.

Klimaattuin

In samenwerking met Stichting KlimaatGesprekken hebben we dit jaar een nieuwe beleving op de beursvloer: de Klimaattuin! Op zoek naar een ontmoetingsplek waar u met vakgenoten klimaatonderwerpen kunt aansnijden? Dan kunt u hier gedurende de dag terecht. Aan de grote houten tafel komt u in gesprek met Klimaatadviseurs over het klimaatbestendig maken van de samenleving. Om de klimaattuin heen staan bedrijven die in hun missie en visie het klimaat centraal hebben staan. Een herkenbaar stukje beurs waar interactie en het delen van kennis en ervaringen over klimaatthema's de boventoon voeren.

Als exposant deelnemen aan de Klimaattuin? Klik hier voor meer informatie.

Slimme Wijk

Een slimme stad weet dat data en technologie haar helpen om beter te worden. Burgerinitiatieven en het verbinden van kennis zijn onmisbaar voor de toekomstbestendige stad. Op de beursvloer in de Slimme Wijk komen alle aspecten van een smart city samen. De Slimme Wijk behandelt op de beurs, in samenwerking met Ruimteschepper, de dagthema's Digitale samenleving en Omgevingsmanagement. Volg in het Wijktheater lezingen over deze onderwerpen en bekijk innovatieve diensten en producten bij de bedrijven die op dit stuk van de beursvloer exposeren.
Nieuwsgierig naar meer? Klik hier om als bezoeker alle ins en outs over de Slimme Wijk op Vakbeurs Openbare Ruimte te vinden.

Interesse om met uw bedrijf in de Slimme Wijk te staan? Hier vindt u als exposant meer informatie.

Het Plein

Op Het Plein ervaren bezoekers een realistisch nagebootste ontmoetingsplek in de openbare ruimte. De initiatiefnemers van Het Plein laten u zien wat er mogelijk is op het gebied van professionele en duurzame inrichting van de openbare ruimte. Vakmanschap en beleving staan op dit unieke stuk van de beursvloer voorop. Het thema van Het Plein voor dit jaar luidt: 'Tot de kunst verheven'.
Meer bezoekersinformatie over Het Plein? Klik hier.

De belevingspleinen waren voor mij top! Deze zijn zeker voor herhaling vatbaar.

Bezoeker editie 2018