Intercodam Infra

Intercodam Infra is dé specialist in veel uiteenlopende sectoren op het gebied van infrastructuur, grond- weg- en waterbouw en ruimtelijke inrichting en is dan ook gesprekspartner bij uitstek voor gemeenten, aannemers en ingenieurs.

Intercodam Infra werkt op basis van jarenlange ervaring en combineert dit met een naar de toekomst gerichte blik. Internationaal bekende en vertrouwde merken, maken deel uit van ons leverings-programma. Mesh Track® asfaltwapening, Gumatec® verkeersremmende oplossingen, Roof Logix® dakoplossingen, Codaplay sport- spel- en recreatie zijn enkele voorbeelden. Onze uitgebreide produktlijn stelt ons in staat totaaloplossingen te bieden voor projecten waar specifieke wensen niet uit het oog zullen worden verloren. Maar ook kleinere werken en standaardleveringen worden al geruime tijd door Intercodam Infra nauwkeurig en professioneel behandeld.

Standnummer

2.3.02

Sectoren

Spelen

Bestrating


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."