Smart Society Services

Veel bestaande openbare ruimte besturingssystemen en -platformen kennen een sterke afhankelijkheid van een specifieke leverancier of technologie; dergelijke systemen zijn zijn veelal gesloten en maken niet of nauwelijks gebruik van ECHT open standaarden of protocollen.

Smart Society Services is uw partner voor een toekomst bestendige infrastructuur en levert verschillende ‘Internet of Things' diensten om openbare infrastructuren en slimme objecten op onafhankelijke wijze te monitoren, te besturen en te beheren.
Onze diensten maken hiervoor gebruik van een generiek, open, schaalbaar en veilig besturingsplatform.

Smart Society Services ontwikkelde een nieuw flexibel schakelsysteem voor openbare verlichting waarbij gemeenten meer regie en invloed op de openbare verlichting krijgen. Netbeheerder Liander zal deze dienst geleidelijk in haar verzorgingsgebied uitrollen ter vervanging van de inmiddels verouderde Toon Frequent technologie.

Deze 'Flexible Public Lighting Service' is nu ook als generieke versie beschikbaar voor gemeenten buiten het Liander gebied en/of gemeenten met (deels) eigen OVL voedingspunten.

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op stand 3.3.57 en uw vragen over onze flexibele openbare verlichtingsoplossing te beantwoorden.

Standnummer

3.3.57

Sectoren

Licht

Advies & Beheer

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."