WOW-Solutions

In een wereld waarin smart life stilaan centraal begint te staan, kan u bij WOW-Solutions terecht voor turn-key oplossingen voor verschillende markten waaronder die van smart mobility, IoT technology en smart infrastructure.

Het 'Internet of Things' is, sinds de toename van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, aan een explosieve groei bezig. Wist u dat in 2020 wereldwijd niet minder dan 30 miljard apparaten gelinkt zullen zijn? Door deze verbondenheid kunnen we steeds real time informatie uitwisselen en oplossingen bieden om ons intelligenter en efficiënter te organiseren in eender welke sector. Dit is smart life.

Vanuit onze ambitie om totaalproducten te kunnen aanbieden, ontwikkelden we onze eigen IoT software. Zo hebben we bijvoorbeeld de WOW-Connect software met een asset en device management, die uit te breiden is met modules zoals de booking module, end user management module en service module. Met deze software is WOW-Solutions in staat voorwerpen, personen en locaties te verbinden in een totaaloplossing die uw leven én dat van uw consument aanzienlijk vergemakkelijkt. Automatische deelsystemen met een handige app voor de consument, toegangscontroles waarbij één kaart meerdere deuren opent, een slimme fietsstalling die u kan vertellen wanneer wie welke fiets is komen uitlenen, …

Welkom bij WOW-Solutions, your smart life partner!

Standnummer

4.6.05 / A

Sectoren

Advies & Beheer