Veen Design

Veen Design weet op eigen wijze vormgeving, kwaliteit en duurzaamheid te koppelen aan een aantrekkelijke prijsstelling. Ook qua materiaalkeuze en kleurkeuze zult u producten van Veen Design direct herkennen.

We zijn nieuwe wegen ingeslagen. De Modular Systems producten zijn hiervan het resultaat Wij bieden maatwerkoplossingen zonder meerkosten voor ontwerp ontwikkeling etc.

VEEN DESIGN Modular Systems
Een andere kijk op Park en straat meubilair heeft geresulteerd in de unieke mogelijkheden die u op onze site terug vindt. De modellen zijn echter niet meer dan een aantal mogelijkheden dat ons nieuwe modulaire bouwsysteem biedt Over smaak valt niet te twisten, daarom kunnen wij onze producten afstemmen op uw wensen.

Wat algemeen geldt voor VEEN DESIGN Modular Systems:

  • Extreem vandalisme bestendig door onverwoestbaar materiaalgebruik
  • Maatwerk mogelijk m.b.v. standaard modules
  • Gunstige prijs/kwaliteit verhouding

De keuze voor Veen Design zal altijd borg staan voor een hoogwaardige kwaliteit. Bij ons zit u letterlijk goed als u er voor wil gaan om de uitstraling van de gemeentelijke of recreatieve omgeving naar een hoger niveau te tillen. Desgewenst kunnen wij het effect, dat ons product op de omgeving heeft, voor u visualiseren. Wilt het product toch eerst zien en/of voelen, dan kunt u een afspraak maken. Wij komen dan met demonstratiemateriaal naar u toe.

Veen Design in een bestaande en nieuwe omgeving
Veen Design richt zich in het bijzonder op mensen die gevoelig zijn voor vormgeving. Wij stellen ons als doel de openbare ruimte, parkeerplaatsen, campings, zwembaden etc. een eigentijdse en hoogwaardige uitstraling te geven.

Iedere omgeving vindt ergens zijn oorsprong. Daarom vinden wij het belangrijk in contact te komen met (landschaps)architecten, projectontwikkelaars en bureaus, aannemers hoveniersbedrijven etc. Juist omdat we graag betrokken worden bij het creëren van een nieuwe leefomgeving. Wij zien het als uitdaging om hieraan ook ons steentje bij te kunnen dragen.

Naast onze Modular Systems producten hebben we ook nog een scala aan standaardproducten, deze kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen.

Maatwerk is bij ons standaard!

Standnummer

3.6.50

Sectoren

Straatmeubilair


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."