De Kruijter Openbare Verlichting

De Kruijter Public Lighting is in 1997 ontstaan uit de behoefte aan eenvoudige lichtplannen en –ontwerpen voor het laag-spanningsnet, veelal resulterend in een uitvoeringsontwerp met ge-detailleerd RAW bestek voor de aanbesteding.

Anno 2017 heeft het bureau zich doorontwikkeld naar een bureau dat zich bezig houdt met; complexe verlichtings-vraagstukken, ontwikkelen van tools, verbeteren van verlichtings-producten en digitale 3D-lichtsimulatie modellen.

Wij bieden u oplossingen die, geheel passend in dit tijdsbeeld, zich al hebben terugverdiend op het moment dat u de beslissing neemt De Kruijter in te schakelen.

De Kruijter Public Lighting heeft een uitstekende naam opgebouwd en wordt door opdracht-gevers, leveranciers en zélfs door concurrenten gezien als het bureau met de meeste technisch innovatieve kennis op het gebied van Openbare Verlichting.

De Kruijter is daarnaast het ingenieursbureau in Nederland dat volstrekt onafhankelijk is van welk product, softwarepakket of leverantie dan ook.

U bent daardoor verzekerd van objectieve adviezen en transparante prijsvorming. De Kruijter wordt vanwege haar objectieve en praktische ingenieuze ideeën, in binnen- en buitenland gevraagd de technische haalbaarheid en kwaliteit van oplossingen te doorgronden en nieuwe te bedenken.
  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."