Tree-O-Logic

Tree-O-Logic is een onafhankelijk boomtechnisch onderzoek- & adviesbureau. Onze specialiteiten variëren van inventarisatie en boomveilighedscontrole (VTA) tot en met onderzoek naar groeiplaats en verplantbaarheid van bomen. Daarnaast worden er boom effect analyses (BEA's), waardebepalingen en boomtaxaties uitgevoerd. Tree-O-Logic ondersteunt en helpt met het opzetten en uitvoeren van efficiënt beheer én ondersteuning bij specifieke vraagstukken.

Al deze specialiteiten worden uitgevoerd door daarvoor opgeleide en gecertificeerde onderzoekers en adviseurs, waaronder Boomveiligheidscontroleurs/inspecteurs, European Treeworkers en European Tree Technicians. Zij hebben allemaal een praktische achtergrond, waardoor er een optimale vertaalslag wordt gemaakt van praktijk naar theorie en andersom.

Kortom: gedegen kennis en onderzoek wat leidt tot een duidelijke conclusie en een helder advies! Dat is de meerwaarde van Tree-O-Logic.

Standnummer

4.6.19

Sectoren

Groen

Advies & Beheer

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."