Loohorst Landscaping

De LooHorst Groep is actief in hoveniers- en groenvoorzieningactiviteiten, buitenruimte-inrichtingen en bomen & boomverzorging. De activiteiten worden uitgevoerd door de bedrijven: LooHorst Landscaping te Ermelo en Ede, LooHorst Dak- & Gevelgroen en LooHorst Bomen.

Missie
Met onze missie Wij maken de groene omgeving waardevol! wil de LooHorst Groep invulling geven aan haar bedrijfsactiviteiten. De gedachte achter deze missie is het bieden van meerwaarde aan de gebuikers.

Visie
De buitenruimte vormt een onlosmakelijk onderdeel van de woon-, werk- en leefomgeving van mensen. Daarom behoeft de belevingswaarde, kwaliteit en zorg een goede aansluiting op de aansluitende binnenruimte. LooHorst wenst een hoogwaardige en betrouwbare partner te zijn bij de realisatie van deze doelen. Elk project dient daadwerkelijk meerwaarde te bieden voor de gebruiker. Bij de uitvoering speelt de betrokkenheid van de mensen een essentiële rol.

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."