Fagerhult

Fagerhult ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele LED verlichtingssystemen voor openbare ruimtes als kantoren, scholen, zorg, buitenruimtes en winkels. Wij zijn gevestigd in Houten.

Sinds 1945 hebben wij bij Fagerhult gewerkt aan het ontwikkelen van armaturen die een verschil maken voor de mensen. We hebben veel ervaring met het verlichten van buitenruimtes - van woongebieden, schoolpleinen en parken tot pure straatverlichting. Met onze armaturen creëren wij de juiste sfeer waardoor mensen zich goed en veilig voelen, terwijl we ook rekening houden met milieu en economie.

Visueel comfort betekent voor ons bij Fagerhult dat het licht een positieve ervaring moet zijn – zowel voor degene die het licht van afstand ziet als voor degene die zich in het licht van de armatuur bevindt.

Onze producten worden geoptimaliseerd conform de laatste verlichtingsnormen, met visueel comfort en energie-efficiëntie als uitgangspunten.
  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."