Buitengewoon Consultancy

ADVISEURS VOOR DE PUBLIEKE RUIMTE
Buitengewoon is een adviesbureau voor het beheer van de publieke ruimte. Een functionele, aantrekkelijke en goed beheerde buitenruimte. Less is More is ons motto. Beheer is de stuwende kracht voor beleving en (bewoners)participatie. Buitengewoon is bij uitstek in staat om in samenwerking met u een duurzame leefomgeving te realiseren, een publieke ruimte waarin mensen zich prettig voelen. Vanuit de praktijk, met onze ruime kennis en ervaring.

SAMEN MET EN VOOR ONZE OPDRACHTGEVERS
Wij kunnen u ondersteunen bij succesvolle bewonersparticipatie, verbetering van de uitvoeringsorganisatie en ondersteuning bij uw beheerafdeling of buitendienst. We doen dit samen met en voor onze opdrachtgevers.

Met enthousiasme en inspiratie vertellen wij u graag wat Buitengewoon voor u kan betekenen. Namens, Oscar Mulder en Charlotte van der Hulst.

-----------------------------------------

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte wordt er op de beursvloer een apart gedeelte ingericht, met als overkoepelend thema De Groene Stad. Organisaties en partijen die zich aangesproken voelen, kunnen aanhaken bij dit thema. Buitengewoon Consultancy is een van de aangesloten partijen.

Standnummer

2.3.35

Sectoren

Advies & Beheer