Vandersanden

De straatbakstenen van HUWA hebben een zeer grote diversiteit in formaten, kleuren en structuren. Hierdoor is de ontwerpvrijheid vrijwel onbeperkt. De kleuren zijn optimaal af te stemmen op die van de omgeving. De stenen kunnen veel vormen volgen, in verschillende verbanden worden gelegd en zijn goed te combineren met andere materialen.

HUWA maakt deel uit van de Vandersanden Group, een van de grotere en toonaangevende baksteenfabrikanten in de Benelux. De onderneming heeft als doelstelling om met materialen en kennis bij te dragen aan een omgeving waarin mensen aangenaam kunnen leven, werken en ontspannen.

Wij gaan er graag vanuit dat u deze ambitie met ons deelt. Ons aandeel is het leveren van betrouwbare kwaliteitsproducten, die maximaal aansluiten bij uw wensen en ideeën. Daarnaast zorgen we voor een marktgerichte productontwikkeling, persoonlijke en vakkundige advisering en een goede logistieke performance.

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."