Struyk Verwo Aqua

Struyk Verwo Aqua is een toonaangevende specialist in afwatering en waterbehandeling. Onder de merken AQUAWAY® (producten voor waterafvoer) en AQUAGATE® (toegangssystemen tot onderliggende rioolschachten) bieden wij een breed gamma aan beton-gietijzer producten voor drainage toepassingen, zoals goten, kolken en putdeksels. Als gevestigd producent met tevens adviserende rol bij projecten waar maatwerk noodzakelijk of wenselijk is, zijn wij betrokken bij de meest uiteenlopende infrastructuurprojecten in Nederland.
Service en kwaliteit
Naast ons uitgebreide aanbod aan traditionele, kwalitatief hoogstaande producten, ontwikkelen wij samen met opdrachtgevers en klanten innovatieve betonoplossingen op maat. Struyk Verwo Aqua kan door haar jarenlange ervaring en marktkennis een waardevolle partner zijn voor u. Wij willen niet alleen een betrouwbare en verantwoordelijke leverancier voor onze klanten zijn, maar u ook helpen met het vinden van de meest efficiënte totaaloplossing voor uw project.

Standnummer

3.4.62

Sectoren

Bestrating

Ondergronds


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."