Spectrum Advies & Design

Openbare verlichting speelt een prominente rol in een veilige en leefbare wereld. Het ontwerpen en beheren van goede verlichtingsinstallaties is echter een vak apart. Een specialisme dat vraagt om kennis, ervaring en een eigen visie op kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing.

Meer dan 100 jaar kennis en ervaring
Spectrum Advies & Design is het onafhankelijke adviesbureau voor gemeentelijke overheden, Provincies, Rijkswaterstaat, projectontwikkelaars en aannemers. We vormen een team van gedreven professionals met een technische achtergrond. Samen hebben we meer dan 100 jaar gebundelde ervaring op het werkterrein van openbare verlichting.

Vernieuwend in aanpak en actueel
Spectrum werkt landelijk en heeft daarom de beschikking over actuele brede kennis. Met projectmatige aanpak en heldere communicatie beogen wij zo transparant mogelijk onze diensten uit te voeren. Daarbij zijn wij continu op zoek naar vernieuwing, verbetering en optimalisatie van onze werkwijze.

Standnummer

3.3.33

Sectoren

Licht

Advies & Beheer


  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Smart cities, duurzaamheid, veiligheid, et cetera, alle aspecten van openbare ruimte.