Schellevis Beton

Duurzaamheid op de voorgrond
Al meer dan 70 jaar produceert Schellevis betonproducten voor uiteenlopende toepassingen. Het exclusieve productprogramma kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en creativiteit.

Schellevis betontegels zijn geïnspireerd door de natuur en danken de levendige uitstraling aan de unieke kleurnuances die naar verloop van tijd hun ware karakter laten zien. De betontegels voor particulier of projectmatig gebruik spreken, zowel nationaal als internationaal, tot ieders verbeelding en hebben een grote bekendheid opgebouwd.

In de tuinbouwsector is Schellevis, dankzij jarenlange ervaring en marktkennis, de leverancier voor specifieke betonproducten voor de tuinbouw. Oplossingen die een verrassende bijdrage leveren aan de inrichting en efficiency van het tuinbouwbedrijf.

De geluidsisolerende wanden van Schellevis beantwoorden aan de hoge eisen die de maatschappij aan het leefklimaat stelt. De stapelbare en beplantbare elementen passen binnen ieder ecologisch decor en geven een extra dimensie aan een duurzame leefomgeving.

Standnummer

4.2.57

Sectoren

Bestrating

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."