Pius Floris Boomverzorging Nederland

Pius Floris Boomverzorging behoort tot de meest toonaangevende boomverzorgende bedrijven binnen Europa. Gedreven door passie werken wij samen met onze opdrachtgevers aan een gezond bomenbestand. Bomen leveren een onmisbare bijdrage aan de leefbaarheid van onze woon- en werkomgeving, we hebben zuivere lucht nodig om gezond te leven!
 
Met hun bladeren filteren ze grote hoeveelheden stof uit de lucht. Het duurt jaren voordat bomen groot zijn en het is onmogelijk om ze snel te vervangen. Bedreigingen door ziekten en plagen en het bewaken van de veiligheid, vragen om constante alertheid van de boomverzorger. Geduld, kennis en monitoring zijn daarbij van groot belang. Pius Floris Boomverzorging werkt aan evenwichtige, veilige en kwalitatief hoogstaande bomenbestanden. Ons werk kenmerkt zich door professionaliteit, vakmanschap, specialismen en innovaties. Wij denken en groeien graag met u mee en zouden het zeer op prijs stellen u te mogen ontvangen in onze stand 4.2.16.
 
Lang Leven de Bomen! 
Het team van Pius Floris Boomverzorging

Standnummer

4.1.23

Sectoren

Groen

Advies & Beheer


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."