Light International

Light International gaat ervan uit dat alles mogelijk is.

Dit leidmotief is onze grootste kracht. Wie een probleem heeft op lichtgebied, komt uit bij Light International.

Light International is leverancier van lichtoplossingen.
Tja, waren we dat maar, dan hoeven we u niet zo veel uit te leggen. Alleen dat we werken volgens het motto anything is possible. En dat we zorgen dat wat wij leveren altijd werkt, zonder gedoe met kleine lettertjes in garantiebepalingen. Wat wij leveren is af, turn-key, met enkel aangename verrassingen.

Light International vormt de openbare ruimte.
Hm, dat klopt, maar we doen méér. Want naast lichtoplossingen voor tunnels, stations, stadspleinen et cetera, leveren we ook al oplossingen rond en binnen bedrijven. Wat we ook aanpakken; we doen het met enthousiaste voortvarendheid en rotsvast geloof in eigen kunnen. Light International loopt voorop. En dát is waar! We streven ernaar in ons vakgebied de toon te blijven aangeven, want wie voorop loopt, heeft het ruimste blikveld. Daardoor zagen we als eersten een revolutionaire oplossing voor een voedingsprobleem van LED-verlichting. Reken maar dat 'ie gekopieerd gaat worden, maar dat beschouwen we alleen maar een compliment.

Light International doet het.
Onze hobby: trouble shooting! Het onmogelijke moet gebeuren; wij doen het. Maak werk van onze hobby: bel ons met uw probleem. Onze kracht: advisering, ontwikkeling, productie en plaatsing liggen allemaal in onze handen. Zo zijn wij en wij alleen verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit. Geen afschuiven op anderen, één factuur, één aanspreekpunt. Wij de lasten, u de lusten.