Promaq

Promaq Nederland is voorloper op het gebied van innovatieve producten voor de grond-, water- en wegenbouw. Juist door die producten om te zetten naar totaaloplossingen bieden wij overheden, aannemersbedrijven en andere opdrachtgevers een passend antwoord op probleemsituaties in de openbare ruimte.


Promaq Nederland levert :

  • De totaaloplossing voor onkruidvrij straatwerk
  • Promaq reparatieasfalt
  • Een compleet assortiment kleef- en stelmortels
  • De totaaloplossing voor onkruidvrij straatwerk

Op veel plaatsen in de openbare ruimte groeit lelijk onkruid in voegen van bestrate verkeerselementen. Het onverzorgde aanzicht van deze terugkerende begroeiing is veel overheden en burgers een doorn in het oog. Promaq Nederland biedt de oplossing!

Promaq Nederland biedt een duurzame en hoogwaardige totaaloplossing om onkruid niet te bestrijden maar preventief te voorkomen, d.m.v. de unieke voegmortel Promaq.

Daarnaast zijn er speciale bestratingsmaterialen ontwikkelt die zorgen voor een optimale werking van de voegmortel. Indien gewenst beschikt Promaq Nederland over diverse teams die zorgen voor een vakkundige verwerking.

Promaq Nederland verstrekt een garantiecertificaat bij elk project; goed voor 5 jaar garantie op duurzaamheid van dit onkruidvrije straatwerk.

Standnummer

3.1.52

Website

Sectoren

Bestrating