J.G.S. Europe

J.G.S.EUROPE bvba is een succesvolle, dynamische- en jonge onderneming, gevestigd in de provincie Antwerpen in het polderdorpje Stabroek, gelegen aan de A12 tussen Antwerpen en Bergen op Zoom (NL)

JOINTEX voegmiddel is ideaal te gebruiken voor lastig te onderhouden verhardingen rond obstakels, bomen, meubilair en verkeersgeleiders en voor onkruidgevoelige locaties als goten en parkeerplaatsen. Ook perfect toe te passen op opritten, terrassen en pleinen, wanneer juist de representatieve functie van bestrating wordt benadrukt.

De belangrijkste voordelen van het JOINTEX voegmiddel zijn:


onkruidwerend

milieuvriendelijk

vorstbestendig

duurzaam

waterdoorlatend


In veel praktijksituaties raken voegen leeg en ontstaan er verzakkingen in het straatwerk als gevolg van het wegkrabben, borstelen of branden van onkruid. Dankzij dit voegmiddel bent u dit alles voor, immers het onkruid wat er niet is, hoeft u ook niet weg te halen. Het JOINTEX voegmiddel wordt aangebracht in de voegen van de verhardingen. Na het aanbrengen hardt het product uit en ontstaat een harde voeg die onkruidgroei voorkomt. Dankzij het speciale voegmiddel blijft de bestrating jarenlang onkruidvrij en strak liggen. Na behandeling met dit voegmiddel wordt tevens de originele kleur van de bestrating weer zichtbaar. Met name bij bestrating van natuursteen kan dit product worden toegepast. Er wordt vijf jaar garantie gegeven op het onkruidvrij blijven van behandelde verhardingen met in acht neming van juist gebruik van verhardingen.

J.G.S.Europe bvba geeft technische voorlichting aan gemeentebesturen, architecten, studiebureau's alsmede praktische voorlichting door middel van demonstraties ter plaatse.

Standnummer

3.3.62

Sectoren

Groen

Bestrating

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."