J. van Esch

Organisatie
Ons Brabantse familiebedrijf heeft een lange historie en staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in de buitenruimte. Met goed opgeleide, eigen mensen en ons moderne en up to date machinepark kunnen wij voor u alle werkzaamheden op het gebied van Groen en Sport uitvoeren tegen marktconforme prijzen.

Samen met onze zusterbedrijven, die u van dienst kunnen zijn op het gebied van Infra, Sloop, Transport en Op- & Overslag, bieden wij u een totaalpakket aan diensten voor de buitenruimte:
J. van Esch BV
Gebr. van Esch Wegenbouw BV
A. van Casteren Tilburg BV

Groen en Sport
Infra
Op- & Overslag, Transport, Sloop
Vertrouwd, accuraat en innovatief
Klanten vinden in ons een vertrouwde en deskundige partner. Een vaste projectleider met hoge beslissingbevoegdheid zorgt dat uw werk snel, veilig en kwalitatief volgens opdracht wordt uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden houden we u continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Problemen worden zonder meer daadkrachtig opgelost.

Naast vertrouwd en accuraat zijn wij ook innovatief. Op het gebied van opleidingen, samenwerkingsverbanden, maar ook op het gebied van machines. Opleidingscluster Midden Brabant, Trifolium BV en de Aquavince zijn daar uitstekende voorbeelden van.

Volop certificeringen
Onze visie en werkwijze leverden ons door de jaren heen naast tevreden opdrachtgevers, ook een reeks aan certificeringen op, waaronder ISO 9001 en VCA**. En we staan niet stil. Nog ieder jaar komen er nieuwe certificaten bij! Wij verstrekken u op verzoek graag een actuele lijst.

Van ontwerp tot uitvoering en onderhoud: u kunt uw buitenruimte met een gerust hart aan ons toevertrouwen!

Bezoek ons op stand 1.405 in hal 1.
  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."