Goede Speelprojecten - Aardoom Hoveniers

Goede Speelprojecten

Het realiseren van kwaliteit is meer dan het 'zomaar' (her)inrichten van straten en pleinen. Kwaliteitsvolle publieke ruimten faciliteren ontmoeting en fraaie, kunstzinnig vormgegeven objecten dragen niet alleen bij tot die ontmoeting, maar bovenal tot het gebruik daarvan!.

Goede Speelprojecten is leverancier van hoogwaardige en duurzame speeltoestellen voor schoolpleinen, speeltuinen en in de openbare ruimte.
Naast het brede, verrassende assortiment zijn wij specialist in maatwerk en projectbegeleiding. In ons advies richten wij ons nadrukkelijk op 'inclusive play'.
Alle objecten voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen.

Onze productlijnen:
Robuust robinia, robuust staal, varioset mini, speelkunst, hightech adrenaline, hightech amico, hightech fun4all, hightech klimtollen, hightech ruimtenetten, kidstramps, hightech silhouette, taaltuin en metro sport.

Goede Speelprojecten staat ook op stand 3.2.37

Aardoom Hoveniers

Aardoom Hoveniers is een organisatie met ruim 200 jaar tuinervaring. Een van de voordelen van onze lange historie is dat we goed beseffen dat we rentmeesters zijn. We geven deze aardbol door aan volgende generaties. Duurzaam tuinieren zit ons dan ook in het bloed. Het komt er in de praktijk op neer dat we werken met milieubewuste materialen en machines en dat maatschappelijk ondernemen voor ons vanzelfsprekend is.

Een van de succesfactoren van Aardoom Hoveniers is de "open" cultuur waarin medewerkers, klanten en leveranciers hun wensen kenbaar maken en door samen te werken meerwaarde tot stand brengen. Daardoor creëren wij de mooiste tuinen van Nederland.

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."