Betonindustrie De Hamer

De Hamer heeft hart voor beton
Sterk service- en oplossingsgericht is Betonindustrie De Hamer koploper op het gebied van prefab rioleringssystemen en bestratingen. Naast een breed productpakket heeft De Hamer bekende merken zoals de Wascon® betontegel.

De Hamer is continu bezig om bedrijfsprocessen zowel intern als extern te optimaliseren en te verbeteren, waardoor een proces bestaat uit waarde toevoegende activiteiten. Zo creëren zij bijvoorbeeld meerwaarde aan klanten door de samenwerking met bedrijven binnen de BTE groep en met business partners in de ketens. De Hamer draagt bij aan de verduurzaming van de samenleving door het ontwikkelen en leveren van vernieuwende betonoplossingen.

De Hamer is in 1938 opgericht en heeft 150 medewerkers in vaste dienst, verdeeld over de locaties in Nijmegen, Heumen en Waspik. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd en beschikt over een veelheid aan KOMO-certificaten op haar producten. Daarmee toont De Hamer aan niet alleen te beschikken over een strak geregisseerde, klantgerichte organisatie, maar ook over producten die zowel voldoen aan de Europese normen, de Nederlandse wettelijke eisen van Bouw- en Bouwstoffenbesluit als aan de eisen van de markt. De Hamer biedt dan ook meer dan standaard producten alleen. Het bedrijf onderscheidt zich door te luisteren naar de vragen uit de markt en is in staat daarop in te spelen met een veelheid aan kwaliteitsproducten waarvan er diverse uniek zijn in Nederland.

Zaken doen met De Hamer betekent: samen succesvol zijn in het realiseren van projecten.

Standnummer

4.1.03

Website

Sectoren

Bestrating


  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Smart cities, duurzaamheid, veiligheid, et cetera, alle aspecten van openbare ruimte.