DataQuint

DataQuint is een jong en dynamisch bedrijf uit Capelle aan den IJssel.

Ons doel?
Organisaties maximaal inzicht geven in de buitenruimte door slimme ICT-oplossingen te bieden voor het ophalen en ontsluiten van data. Op kantoor, online, maar natuurlijk ook gewoon buiten.

Wat doen we dan precies?
Ons belangrijkste product is GeoVisia (Field, Office en Online). We zijn continu bezig met het vernieuwen en uitbouwen van de mogelijkheden van deze software. Daarbij hebben we de gebruiker hoog in het vaandel staan. Het houdt dus niet op bij software. Door het bieden van maatwerkoplossingen, trainingen, werkplekondersteuning én support zorgen wij ervoor dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van de software.

Wat vinden we belangrijk?
Wij helpen graag en zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe oplossingen. Wij leren niet alleen aan onze klanten, maar zeker ook van onze klanten!
Voor de DataQuinters voelt werk niet als werk, maar als speeltuin waar zij hun kennis, creativiteit en enthousiasme kunnen delen om samen tot mooie dingen te komen!

Loop binnen in onze stand, we maken graag kennis!

Standnummer

4.3.48

Sectoren

Advies & Beheer


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."