DataQuint

DataQuint B.V. is een automatiseringsbedrijf waar de combinatie van techniek en kwaliteit centraal staat. Dit betekent efficiënte IT-oplossingen op de juiste plek. DataQuint levert dienstverlening op het gebied van (mobiele) GIS-toepassingen voor de buitenruimte.

Missie
DataQuint stelt zich ten doel hoogwaardige technologische oplossingen te bieden op het gebied van mobiele data-inwinning in de buitenruimte. Hiermee wil DataQuint de werkprocessen van zijn opdrachtgevers optimaliseren. Actuele informatie over objecten in de buitenruimte vormt immers het vertrekpunt voor efficiënt beheer.

Visie
Voor DataQuint is vernieuwing een continu proces. Zo worden van GeoVisia, het belangrijkste product van DataQuint, regelmatig nieuwe releases uitgebracht. In deze releases wordt niet alleen de techniek geüpdate, maar wordt ook gehoor gegeven aan specifieke gebruikersverzoeken. Ontwikkelen en optimaliseren zijn hierbij sleutelwoorden.

DataQuint is niet alleen vernieuwend op het gebied van zijn producten. Ook de dienstverlening wordt doorlopend uitgebreid en vernieuwd. DataQuint streeft ernaar totaaloplossingen te bieden op het gebied van (mobiele) inspectie. Software, hardware, training en ondersteuning vormen hierin een vanzelfsprekende eenheid.

De opdrachtgever staat te allen tijde centraal. Voor DataQuint is het de ultieme uitdaging om (op maat gemaakte) oplossingen te bieden voor ieder knelpunt op het gebied van (mobiele) inspectie en de werkprocessen sneller efficiënter te laten verlopen.

Standnummer

4.3.48

Sectoren

Advies & Beheer

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."