Cyber Adviseurs

Cyber is een onafhankelijk adviesbureau voor beleid, beheer en organisatie van de buitenruimte. Wij werken samen met u aan een leefbare buitenruimte, waarbij de mens centraal staat.

Organisatie
Cyber Adviseurs maakt zichtbaar wat u nodig hebt in organisatieontwikkeling en doorontwikkeling. Wij denken mee over kwaliteitsbehoud, tijdelijk personeel en opleidingsvragen en zijn uw partner bij een interne audit, bedrijfsplan of quickscan van uw organisatie.

Beleid en beheer
Cyber Adviseurs zorgt samen met u voor borging van kennis en beleid. Draagvlak voor beleid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij ontwikkelen LIOR's, beeldbestekken, adviseren over bomen en beplanting, stellen BKP's op en maken een evaluatie IBOR.

geld & kwaliteit
Met onze methodieken kunt u kwaliteit van buitenruimte meten en in beeld brengen op een digitale kaart. Cyber Adviseurs berekent wat de gewenste kwaliteit kost. Zo kunnen bestuurders keuzes maken: waar kan bezuinigd worden en waar beslist niet.

Al meer dan 30 jaar werken wij voor gemeentelijke instellingen, rijksoverheden, nutsbedrijven, zorginstellingen en woningbouwbedrijven. Door de combinatie van specifieke deskundigheid en jarenlange ervaring is Cyber uw ideale partner bij het ontwikkelen en realiseren van de buitenruimte.

Standnummer

4.2.49

Sectoren

Advies & Beheer


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."