Newae

Adviseurs en Ingenieurs voor de buitenruimte
Ideeën om de buitenruimte efficiënt en evenwichtig in te richten. Ambities om grenzen te verleggen en plannen tot leven te brengen. Praktische kennis en ervaring in civiele techniek, cultuurtechniek en landmeten. Wij hebben er genoeg van. Genoeg om te delen.

Praktische kennis
Newae combineert een praktijkgerichte instelling met een stevige voortrekkersmentaliteit om uw projecten waar te maken. Van plan tot aanbesteding. En alles wat daartussen gebeurt. Vanuit onze specialismen en vooral de onderlinge samenhang, brengen we kennis over inhoud, proces en procedures in de volle breedte bijeen.

Doelen en ambities
In een land waar regels lijken te regeren, waar procedures grenzen opwerpen en het gras voor de voeten wegmaaien, daar komen wij in beeld. Met een nuchtere kijk op kansen en een realistische focus op valkuilen. Haalbaarheid staat bij ons voorop.

Risico's en resultaat
Wij geloven in de kracht van samen optrekken. In het delen van de risico's, maar ook de slagroom op de taart. Samen trekken we de kar en duwen deze als het nodig is. Dat vraagt om wederzijds vertrouwen, met wederzijds voordeel als resultaat.

Registreer hier en bezoek onze stand >

Standnummer

4.4.36

Website

Sectoren

Advies & Beheer


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."