BTL Bomendienst

Bomen voor groener leven
Bomen zijn onmisbaar voor ons leefklimaat en geven waarde aan onze omgeving. Ze geven beschutting in het park, sfeer op pleinen en grandeur aan wegen. Ze zorgen voor schonere lucht en maken de temperatuur in steden aangenamer. Met hun enorme wortelstelsel en kroon zijn ze belangrijk voor de waterhuishouding van steden en dorpen. Bomen vormen de ruggengraat van het landschap en brengen de bebouwde omgeving tot leven.

Groene expertise
Hoe groter de boom wordt, des te meer waarde hij heeft. Bomen overleven verschillende generaties mensen. Investeren in bomen is daarom investeren in de toekomst. Daarvoor zijn kennis, praktische ervaring en specialistisch vakmanschap nodig.

Het vakgebied is volop in ontwikkeling. Daarom is kennis nodig van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in combinatie met ervaringen uit de praktijk. Het planten, beheren en behouden van bomen vraagt bovendien om gedreven vaklieden. Mensen die bomen begrijpen. Professionals die praktisch zijn ingesteld en die gevoel hebben voor de maatschappelijke waarde van bomen.

Boomspecialisten
BTL Bomendienst is dé specialist voor bomen. Wij leveren advies, verzorging en ziektebeheersing. Wij geloven dat bomen meer waarde bieden als we ze tot volle wasdom laten komen en behouden voor de toekomst.