BTL Advies

Mensen houden van groen. Of we nu binnen werken, buiten sporten of in de natuur tot rust komen. We kunnen niet zonder, want groen draagt op allerlei manieren bij een gezonde omgeving. Uiteindelijk draagt groen bij aan een gezonde maatschappij; een groener leven is fijn. In een groene omgeving voelen mensen zich thuis.

Groene expertise
Het ene groen is het andere niet. Om de gewenste functie van groen te realiseren en goed te benutten, is een doordachte aanpak nodig. Dit vraagt om gepassioneerde adviseurs, ontwerpers en ingenieurs met de juiste dosis vakkennis en creativiteit. Om mensen met een open blik, die mogelijkheden zien, zonder de randvoorwaarden uit het oog te verliezen. Die weten dat ze samen met andere specialisten meer bereiken dan alleen. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuw project of om behoud of  verbetering van (de functie van) bestaand groen.

Groene architecten en ingenieurs
Wij zijn tuin- en landschapsarchitecten, ecologen en adviseurs. Technici die rekenen en tekenen en consultants die het liefst met hun laarzen in de modder staan. Ervaren specialisten die verstand hebben van bomen en planten en kennis van de natuur in stad en landschap. BTL Advies heeft vestigingen in verschillende regio’s van het land. Wilt u in contact komen met ons? Kijk dan op onze website, bel of e-mail ons, of kom langs in Utrecht (stand 2.2.28)!

Standnummer

2.2.28

Sectoren

Advies & Beheer


  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."