Bomenwacht Nederland

Bomenwacht Nederland is een onafhankelijk adviesbureau dat uiteenlopende boomtechnische projecten uitvoert en praktisch advies levert.

Objectief
Bomenwacht Nederland verricht geen uitvoerende werkzaamheden, zoals snoeien, rooien of verplanten. Hierdoor kan er geen belangenverstrengeling ontstaan tussen de geadviseerde maatregelen en de bijbehorende uitvoering. U heeft immers recht op een objectief advies!

Advies op maat
Wilt u een bomenbestand met 15.000 bomen inventariseren? Een bomenbeleidsplan opstellen? Uw beheerprocessen optimaal inrichten? Bomenwacht Nederland biedt u de gewenste ondersteuning. Onze deskundige medewerkers beschikken over een jarenlange praktijkervaring. Hun kennis en ervaring zetten zij in om u optimaal te adviseren in uw vraagstuk over bomenbeheer of -beleid.

Al met al: advies op maat voor elke onderzoeks- of beleidsvraag over bomen.

Door heel Nederland
Wij zijn actief in het gehele land. Van het stedelijke gebied in de Randstad tot de bosrijke omgeving op de Veluwe. Vanuit onze vestigingen in Capelle aan den IJssel en Barneveld zijn wij snel ter plaatse op elke locatie.

Standnummer

2.3.04

Sectoren

Groen

Advies & Beheer

  • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

  • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

  • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

  • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."