Verheij Integrale groenzorg

In 1985 startte hovenier Dick Verheij op 19-jarige leeftijd een eigen bedrijf. Met vér strekkende gevolgen. In de achterliggende 34 jaar is zijn eenmansbedrijf uitgegroeid tot een modern, professioneel en innovatief groenvoorzieningsbedrijf met 125 vaste medewerkers: Verheij Integrale groenzorg. Gevestigd in de groene Alblasserwaard en met steunpunten verdeeld over heel Nederland. Dagelijks zijn alle medewerkers actief in het onderhoud en de aanleg van buitenruimten.

Korte communicatielijnen met de klant, onze 'Doeners-die-denken'-mentaliteit en innovatiekracht kenmerken onze aanpak. Door deze aanpak zijn wij in staat maatwerk te leveren voor diverse specifieke doelgroepen, zoals de overheid, zorg, het vastgoed, het bedrijfsleven en de nutssector. Wij optimaliseren onze werkwijze en ontzorgen de klant onder andere door slimme toepassingen op het gebied van GIS en assetmanagement.

In de loop der jaren hebben wij ook veel ervaring opgedaan in het intiëren, coördineren en begeleiden van burgerparticipatie bij groencontracten met gemeentes.

Een team van enthousiaste medewerkers staat dag en nacht klaar om de buitenruimte van uw organisatie of gemeente te beheren en te verbeteren. Hierbij staan zowel de esthetische waarden als de pragmatische gebruikersfunctie van uw buitenruimte centraal.

Maatschappelijk én sociaal verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Graag ondersteunen we daarom projecten en organisaties die bijdragen aan het verbeteren van de maatschappij, en richten we onze bedrijfsvoering duurzaam en maatschappelijk verantwoord in.