Lageschaar Vaste Planten

Of u nu een fleurig park, regenbestendige border of onderhoudsvriendelijke berm wilt, u wilt dit met mooie en sterke planten. Wij helpen u graag de scheidingslijn tussen het groen en de bebouwde omgeving te vervagen.

Ons uitgangspunt hierbij is verbetering van het totaalbeeld door een gevarieerde beplanting toe te passen. Deze variatie geeft een optimale natuurbeleving en draagt bij aan de flora en fauna. Wij ondersteunen u hierin met onze vaste planten en onze onderhoudsarme beplantingsconcepten. Soortechtheid, leverbetrouwbaarheid en duurzaam geteelde producten kenmerken ons bedrijf.

Groenprofessionals kunnen bij Lageschaar terecht voor een totaaloplossing met onze flexibele, langlevende en eenvoudig te beheren beplantingsconcepten Prairie Garden®, Fleur Dansante® en Fleur Robuste®. Deze beplantingen zijn jaarrond aantrekkelijk, uitermate onderhoudsvriendelijk en passend binnen elke omgeving. Ze worden op beeld per m² geleverd, en geven praktische ontwerphandvaten met volop ruimte voor eigen creativiteit. Bovendien bieden we voorgemengde mixen aan waarin kleur, hoogte en planteigenschappen al perfect op elkaar afgestemd zijn.

Uw voordeel is een maximale beleving met minimaal onderhoud!
• snel gesloten vegetatie
• eenvoudig in onderhoud
• lage beheerkosten
• duurzaam gekweekte planten

Deze uitgebalanceerde concepten zijn bedacht vanuit de visie van het beheer, zijn al jarenlang toegepast en doorontwikkeld, en hebben zich inmiddels in de praktijk ruimschoots bewezen.

U maakt het natuurlijk met Lageschaar!