E-Milers.com

E-Milers.com is al sinds 2004 trendsetter op het gebied van innovatieve, 100% elektrische vervoermiddelen, voornamelijk voor de zakelijke markt. Wij zijn specialist in de elektrische Silence scooters, de BKL cargobike, Segway, Ninebot, Genny en de Veeley elektrische step.

Silence
De 100% elektrische Silence, die wordt geproduceerd door het Spaanse bedrijf Scutum, onderscheidt zich voornamelijk door zijn uitzonderlijk grote actieradius tot wel 180 kilometer en laadvermogen tot maar liefst 175 kilogram. Daarnaast heeft de e-scooter een speciaal ontwikkeld B2B chassis met langere wielbasis en multifunctionele cargoplaat, waardoor de Silence de ideale oplossing is voor de zakelijke markt.

BKL Cargobike
De BKL Cargobike is een elektrische fiets met drie wielen en is compleet aan te passen aan uw business. Deze wordt al gebruikt door het Spaanse postbedrijf Correos, DHL en Heineken. Een BKL cargobike kan worden uitgerust met een grote box met een uitzonderlijk laadvermogen van maar liefst 550l, ideaal voor onder andere post- en pakketbezorging en koeriersdiensten. Maar de cargobike kan bijvoorbeeld ook worden ingezet voor park en landschap onderhoud, waar een afvalbak en gereedschappen op kunnen worden geplaatst.

Veeley elektrische step
De Veeley elektrische step is een Nederlands product dat veelzijdig is in gebruik en behoort tot de absolute top van het stepsegment. Daarnaast is het één van de weinige elektrische steps in Nederland die is toegestaan op de openbare weg., volgens de strengste Europese eisen voor goedkeuring.

Standnummer

2.1.50

Sectoren

Advies & Beheer