Energy Floors

Wij, Energy Floors, ontwikkelen energieopwekkende vloeren die de bewegingsenergie van mensen en de energie van de zon omzetten in elektriciteit. In 2008 lanceerden wij de Sustainable Dance Floor (SDF), de eerste energieopwekkende dansvloer ter wereld. Sindsdien heeft de dansvloer op diverse grote sportevenementen, festivals, bedrijfsfeesten en beurzen gelegen. En heeft daarmee veel mensen laten ervaren dat je zelf op een eenvoudige en leuke manier energie kunt opwekken.

SMART ENERGY FLOOR

Naast de dansvloer hebben we nu een nieuw product ontwikkeld, de Smart Energy Floor (SEF), geschikt voor vaste installaties in de buitenruimte. De SEF is uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen, bewegingssensoren en interactieve LED-verlichting. Met deze techniek hebben wij twee producten ontwikkeld die we recent succesvol op de markt hebben gebracht:

  • Gamer: Energieopwekkend speeltoestel voor schoolpleinen. Stimuleert beweging en actief leren bij kinderen en levert stroom aan het elektriciteitsnet van de school.
  • Walker: Kan ieder trottoir of fietspad omtoveren in een slimme en interactieve energieopwekker. De Walker is geschikt als energiebron voor LEDverlichting en bewegwijzering, maar ook om data te verzamelen op drukke plekken zoals vliegvelden, stadions en treinstations.
Meer informatie, ga naar www.energy-floors.com

Standnummer

4.1.08

Sectoren

Sport, Spel & Recreatie

Straatmeubilair