Percussion Play

Met onze muziekinstrumenten creëert u echt iets bijzonders in uw buitenruimte. Muziek is emotie, prikkelt de zintuigen en verbindt mensen met elkaar. Of het nu gaat om een schoolplein, stadspark, muziek/zintuigentuin of recreatieterrein, wij hebben voor iedere locatie een muzikale invulling of oplossing.

Percussion Play outdoor muziekinstrumenten zijn bestemd voor iedereen, dus voor jong en oud, en bovendien toegankelijk voor mensen met een beperking waardoor uitstekend geschikt voor toepassing bij zorginstellingen, speciaal onderwijs, muziektherapie bij autisme, etc.

Kennis van muzieknoten is absoluut niet nodig; onze instrumenten zijn veelal gestemd volgens pentatonische toonladder, dus welke tonen u ook aanslaat, alles klinkt gewoon goed.

Onze instrumenten worden door Percussion Play in Engeland geproduceerd en zijn vervaardigd uit uitsluitend hoogwaardige materialen voor permanente installatie in de buitenlucht. Naast levering verzorgen wij ook graag de montage en installatie bij u op locatie.

Standnummer

2.4.04 / A

Sectoren

Sport, Spel & Recreatie