Stichting Trees for All

NGO Trees for All actief partner in klimaatdoelen

Wilt u een positieve bijdrage leveren aan het klimaat en bos beschermen en/of aanleggen? Dan bent u bij onze bosprogramma's in binnen- en buitenland aan het goede adres. Wereldwijd helpt u daarmee actief bos te herstellen, duurzaam beheren en uitbreiden. Alle projecten hebben een sociaal-economische en ecologische meerwaarde.

Trees for All werkt al bijna 20 jaar zonder winstoogmerk en draagt met trots het CBF- keur goede doelen en de ANBI-status.

In Nederland werkt het als volgt. Wij zorgen voor geschikte grond, duurzame aanleg en minimaal 50 jaar beheer, en bedrijven doneren een stuk bos. Met (rijks)overheden en groene instanties zoals Staatsbosbeheer en het Nationaal Bossenfonds regelen we de randvoorwaarden.

Door op deze manier samen te werken is onze ervaring dat bosaanleg een succes wordt en vanaf dag 1 een tastbare bijdrage levert aan duurzame bedrijfsdoelen, aan de natuur en aan de sociaal- economische situatie van lokale families. We zijn onderweg met 1000-en hectares bos. Het zou geweldig zijn als we ons doel om de jaarlijkse aanplant te verdubbelen in de komende 3 jaar gaan halen[m1] . Helpt u mee?

CO2neutraal
Trees for All biedt de mogelijkheid tot gecertificeerde CO2compensatie. Is de CO2-uitstoot van uw bedrijf, project of product berekend? Middels onze officieel gecertificeerde bosprojecten kunt u het bedrijfsonderdeel waarvoor u compenseert CO2-neutraal noemen en ontvangt u een officieel genummerd certificaat. Naast officiële bosbescherming blijkt dit ook een interessante optie bij orderverwerving/ aanbestedingen te zijn.

Bosaanleg
Wilt u een bedrijfsbos creëren? Dan hebben wij diverse geschikte locaties in Nederland. Voor elke boom die in Nederland geplant wordt, planten we ook een boom in de tropen. Het is mogelijk uw bedrijfsnaam aan een bos te verbinden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hebt u zelf een geschikte plek, maar krijgt u de financiering niet rond voor de aanleg? Dan gaan we graag met u aan tafel om de mogelijkheden van cofinanciering te bespreken.

De klant meer betrekken bij uw duurzame proces? We inspireren u graag met voorbeelden hoe onze partners boomdonatie aan het klantproces verbinden.

Vragen? Bel, app of mail gerust naar annet.van.eerden@treesforall.nl, 06 38395604. Of kom langs voor een praatje in onze stand.

-----------------------------------------

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte wordt er op de beursvloer een apart gedeelte ingericht, met als overkoepelend thema De Groene Stad. Organisaties en partijen die zich aangesproken voelen, kunnen aanhaken bij dit thema. Trees for All is een van de aangesloten partijen.