Maasarend, Praktisch in ecologie!

Ecologie en Openbare Ruimte kunnen hand in hand samen gaan. Maasarend, Praktisch in ecologie! is gericht op mee denken en ontzorgen van de opdrachtgevers om flora & fauna een plaats te geven in uw Openbare Ruimte. De regelgeving omtrent flora & fauna kan soms gecompliceerd zijn. Soms wordt, onterecht, gedacht dat het dan grote investeringen betreft. Maasarend, Praktisch in ecologie! wil u laten zien dat met kleine ingrepen en zonder grote investeringen de biodiversiteit binnen uw Openbare Ruimte een boost kan krijgen. Wij denken met u mee en geven u praktische oplossingen.

Wij zijn een enthousiast all round ecologisch adviesbureau en zijn van alle markten thuis. Door ons kleine team en de daardoor korte lijnen, kunnen wij flexibel werken en u snel van dienst zijn.

Onze specialisatie is gericht op insecten in de stad en op agrarisch gebied, eenvoudige maatregelen met groot effect op de insectenstand. Insecten zijn de basis van de kringloop, als bestuivers, voedsel en plaagbestrijders, een win-winsituatie voor mens en natuur!

Standnummer

2.2.17

Sectoren

Advies & Beheer