Van Haagen DBS

Van Haagen DBS bestaat al 20 jaar! we zijn begonnen met het verder ontwikkelen en leveren van speciaal gevulkaniseerd verkeersmeubilair en flexibele geleidingspalen, wat uitgegroeid is tot:

• Straatmeubilair: gevulkaniseerde verkeerszuilen, eenvoudige beschermpalen, Zware uitvoeringen of een combinatie met RVS. Uit Polyurethaan vervaardigde soepele overrijdbare geleidingspalen, Cado's en veilige fietspadpaaltjes.

• Anti-rampalen, vaste of inzinkbaar ter voorkoming van ramkraak, voor juweliers, showrooms of diefstal van kostbaar bezit op uw oprit.

• Voor de industrie: beveiligingen en bescherming van mensen en machines, intercomzuilen, poorten, magazijnstellingen enz, hebben wij speciale flexibele botsabsorberende stootpalen, voetstukken en beugels.

• Voor op de rijbaan: uit gerecycled rubber vervaardigde verkeerseilanden, drempels, versmallingen en geleiders. Wegmarkeringen op zonne-energie om gevaarlijke blackspots in de nachtelijke uren beter te accentueren. En Anticondens-verkeersspiegels.

Standnummer

3.6.02

Sectoren

Straatmeubilair