Heicom

Heicom, opgericht in 1986, is een gerenommeerd bedrijf in de wereld van de bodemverbeterings-producten. Door middel van proactiviteit, flexibiliteit, kwaliteit en kennis wil Heicom hoogwaardige producten leveren, samen met gefundeerde advisering met betrekking tot de keuze voor een toepassing van deze producten.Het werkgebied van Heicom strekt zich uit in heel Nederland, maar ook daarbuiten in België en Duitsland. Het assortiment van Heicom is zeer uitgebreid en betreft onder andere: dresszand/grond, greenzand, bomenzand/grond, boomgranulaat, daktuinsubstraat, bunkerzand, molmmest, compost, tuinaarde, laagveen, maar ook een scala aan op klantvraag geproduceerde stromen. Het assortiment is gesegmenteerd in productgroepen die gericht zijn op: golfbanen, openbaar groen en cultuurtechniek. De belangrijkste doelgroepen van Heicom zijn dan ook golfbanen, aannemers, gemeenten, hoveniers en cultuurtechnische bedrijven. Door de jaren heen heeft Heicom zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de markt voor bodemverbeteringsproducten. Het bedrijf heeft in haar ontwikkeling veel kennis en ervaring opgedaan en onderscheidt zich van andere aanbieders omdat er meegedacht wordt met de klant en er maatoplossingen geboden worden.

Visie Heicom
In de markt voor bodemverbeteringsproducten merkt Heicom dat een deel van de concurrentie onder toenemende prijsdruk concessies doet aan de kwaliteit. Vanuit haar overtuiging van succes op de lange termijn investeert Heicom in kwaliteit en waarborgt dit met certificaten. In de toekomst zal de vraag naar stedelijk en recreatief groen, maar ook de vergroening van vastgoed toenemen. Heicom wil inspelen op deze marktontwikkeling door een proactieve houding en samenwerking met partners.

Certificering
Door middel van verschillende certificering onderscheidt Heicom zich van haar concurrenten. Naast de vrij gangbare ISO en VCA certificering beschikt Heicom ook over de BRL 9335-4, BRL 9341, RAG Landscaping en RAG Green Roof. De BRL 9335-4 met bijbehorende protocollen geeft ons de mogelijkheid schone grond en compost samen te voegen tot een maximaal org stof van 10%, De BRL 9341 geeft ons de mogelijkheid niet vormgegeven bouwstoffen te mengen met zand, grond en compost tot een maximaal org stof van 15% Het RAG-keurmerk staat garant voor zekerheid, veiligheid en kwaliteit. Producten met een RAG certificering zijn gegarandeerd vrij van ziekten en onkruidzaden, er is een fysische en chemische analyse beschikbaar, de stabiliteit van de bodemverbeteraar is gegarandeerd en er vindt controle op de productielocatie plaats

Standnummer

2.1.18

Website

Sectoren

Groen