Save Plastics

Dag afval!
Wij houden van de natuur. In Nederland alleen gooien we 1,3 miljard kilo huishoudelijk plastic afval weg, ieder jaar weer. Een groot deel daarvan gaat regelrecht de natuur in of wordt verbrandt. Dat is niet alleen vervuilend, maar vooral ook: zonde! Want ieder stukje plastic is opnieuw te gebruiken.

Voor wat? Eigenlijk voor wat je maar wil, want plastic is de ideale grondstof. Het is namelijk onverwoestbaar: het rot niet, splintert niet, kan tegen water en is uv-bestendig. Met onze uitgebreide kennis en technologie, verwerken we alle soorten oude kunststof in nieuwe spullen. Zo maakt Save Palstics de wereld van plastic circulair: geen plastic soup, maar gewoon opnieuw gebruiken, kilo voor kilo en liefst voor je eigen producten. Kijk maar eens op www.saveplastics.nl voor inspiratie of bezoek ons voor een gesprek.

-----------------------------------------

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte wordt er op de beursvloer een apart gedeelte ingericht, met als overkoepelend thema De Groene Stad. Organisaties en partijen die zich aangesproken voelen, kunnen aanhaken bij dit thema. Save Plastics is een van de aangesloten partijen.

Standnummer

2.1.35

Sectoren

Straatmeubilair

Bestrating