Hogeschool Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein is een internationale hogeschool met een duurzame focus. Als kennisinstituut combineert onze hogeschool onderwijs (Leven Lang Leren), verzorgd door gedreven experts, met toegepast onderzoek binnen de verschillende lectoraten. Van Hall Larenstein leidt studenten en mensen uit het werkveld op tot hoogwaardige, ambitieuze en innovatieve professionals die bijdragen aan een duurzame wereld. Het onderwijsprofiel is eenduidig en onderscheidend en het opleidingsaanbod focust zich op drie aan elkaar gerelateerde domeinen. Van Hall Larenstein heeft locaties in Leeuwarden en Velp. De onderwijs- en onderzoeksactiviteiten zijn gestructureerd rond drie domeinen:

  • Animals and Business
  • Delta Areas and Resources
  • Food and Dairy

Het praktijkgerichte onderzoek zoals dat binnen onze Applied Research Centres (ARCs) wordt verricht, is altijd gericht op verbetering van de beroepspraktijk. De lectoraten die opereren binnen deze ARCs dragen bij aan de innovatie van het curriculum van de professionals die wij opleiden.

-----------------------------------------

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte wordt er op de beursvloer een apart gedeelte ingericht, met als overkoepelend thema De Groene Stad. Organisaties en partijen die zich aangesproken voelen, kunnen aanhaken bij dit thema. Hogeschool Van Hall Larenstein is een van de aangesloten partijen.

Standnummer

2.2.30

Website

Sectoren

Advies & Beheer