SBM+

Voegen die leeg raken, verzakkingen in het straatwerk als gevolg van het verwijderen van onkruid,… Hier en daar zijn vaak kleine reparaties nodig om alles weer in orde te krijgen… Het uitgebreide gamma JOINTEX voegmortels van SBM+ biedt hier een oplossing voor, afhankelijk van de belasting en het type voeg. JOINTEX voegmiddel is ideaal te gebruiken voor lastig te onderhouden verhardingen rond obstakels, bomen, meubilair en verkeersgeleiders en voor onkruidgevoelige locaties als goten en parkeerplaatsen. Ook perfect toe te passen op opritten, terrassen en pleinen, wanneer juist de representatieve functie van bestrating wordt benadrukt.

De belangrijkste voordelen van het JOINTEX voegmiddel zijn: - onkruidwerend - milieuvriendelijk - vorstbestendig - duurzaam - waterdoorlatend.

Betonfiguratie BVBA is gespecialiseerd in het aanbrengen van gefigureerde beton verhardingen. Wij bieden duurzame oplossingen van beton op iedere plaats ongeacht de verkeersintensiteit. U kunt bij Betonfiguratie terecht voor deskundig advies, begeleiding en het realiseren van verhardingen van beton.

Betonfiguratie BVBA werkt voor overheden in Nederland en België, aannemers, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en particulieren. Zij kunnen bij ons terecht voor duurzame verhardingen van beton. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op de allerhoogste kwaliteit en vakmanschap.

Standnummer

4.4.01

Website

Sectoren

Groen

Bestrating