RIBW Projecten

Advies & Ingenieursbureau RIBW Projecten - De wereld verandert techniek blijft, onderscheidend voor en naast opdrachtgevers.


RIBW Projecten is een modern raadgevend advies- & ingenieurs bureau dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van integrale projecten op het gebied van civiele- en cultuurtechniek in "de Buitenruimte".

Wij zijn als bureau zowel adviseurs als ingenieurs voor en naast Opdrachtgevers.

Wij onderscheiden ons door een moderne projectmatige aanpak in combinatie met een hoge kwaliteitsnorm in verschillende fases van civiel-, groen-, natuurtechniek en waterbouwkundige projecten.

Wij verbinden expertises, belangen en partijen. Dat doen wij vanuit onze passie, gedrevenheid, kennis en bij vraag met vaste partners.

Of het nu gaat om het inrichten, ontwerpen, herscontrueren van kunstwerken, wegen of riolen, groen, wij leveren flexibele en kwalitatieve advies- en ingenieursdiensten op projectniveau in verschillende fase van een project.

Kenmerkend van ons bureau is:

  • Transparante proces- en projectmatige werkwijze naast Opdrachtgevers
  • Flexibel door inzet vanuit een breed netwerk van professionele advieurs & ingenieurs (de vaste partners) rechtstreeks op basis van de vraag vanuit het project.
  • Kwaliteit en kennis door de vaste aanspreekpunten vanuit onze organisatie, herkenbare producten en het vooraf meedenken bij de specificatie van het project.
  • Integrale samenhang als een kosten- en risicobewuste benadering is de insteek voor ieder project.

Verder hebben wij de expertise op het gebied van het proces en contractvorming voor integrale projecten. Maatwerk wat ieder project vereist. Hierbij wordt rekening gehouden met ieders eigen specifieke eisen op verschillende vakdisciplines en de organsiatie zelf.

Wij geloven in de kracht van focus. Doen wij het, dan doen wij het goed. Kwaliteit, deskundigheid en zorgvuldigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het verantwoord meedenken / adviseren samen met de opdrachtgevers, dat onderscheid ons, daar zijn wij goed in.

Standnummer

3.3.24

Sectoren

Advies & Beheer